Altra College Arkin

Altra College Arkin

Hallo toekomstige medeleerling!

Ik zit nu zo’n jaar op de school van Altra/Jellinek, nadat ik meerdere pogingen heb gedaan om op een ‘normale’ school mijn diploma te halen. Inmiddels ben ik 21 jaar oud, en betekent dit dat ik me nu kan voorbereiden op de 21+-toets om tóch te kunnen gaan studeren. Hier op deze school word ik er in de volste mee ondersteund en krijg ik erg het gevoel dat het me kan gaan lukken. De flexibiliteit, vrijgevigheid en het inlevingsvermogen van de leraren zorgen er in mijn ogen voor dat dit de ideale plek is om weer op de rails te komen, zoals dat zo mooi heet. De andere leerlingen zijn allemaal erg aardig, en het is goed om mensen te zien en te leren kennen voor wie het ook allemaal niet zo soepel loopt.

-Dude

 

Welkom

Altra College Arkin biedt een veilige omgeving waar jij centraal staat. We verzorgen speciaal voortgezet onderwijs. Altra College Arkin vormt een schakel naar regulier onderwijs, een andere school voor speciaal onderwijs of naar de arbeidsmarkt. Een goede relatie tussen school, zorg en de thuissituatie van onze leerlingen is hierbij onmisbaar.

Adres & route

Baarsjesweg 224-I

1058 AA Amsterdam

E: Marijke.peet@mentrum.nl

T: 06-53313885

 

Scholen Altra