Fotowedstrijd ‘Mijn toekomst’

Altra werkt samen met kinderen, jongeren en gezinnen aan hun toekomst. Je talent ontdekken en ontwikkelen is daarbij heel belangrijk. Fototalent bijvoorbeeld!

Bestel nu de fotokalender!

Verbeeld je toekomst, dat was de eenvoudige maar o zo moeilijke opdracht van de fotowedstrijd ‘Mijn toekomst’.

Op onze facebookpagina zijn de prachtige foto’s die de jongeren gemaakt hebben te bewonderen. Welke foto verbeeldt hun toekomstdroom het best? Een publieks- en een vakjury hebben samen bepaald wat de twaalf beste foto’s zijn. De makers hebben een mooie prijs gewonnen én van deze foto’s is een kalender 2017 gemaakt. De kalender kost 12,50. Daarvan zetten we 5,- euro in voor nieuwe talentontwikkelingsprojecten.

 

Bestel de kalender nu via communicatie@altra.nl! Vermeld bij de bestelling het aantal kalenders, naam, adres en e-mailadres. De bestelling wordt begin december verstuurd.

 

kalender-voorkantkalender-december kalender-juli

 

“Mijn Toekomst”

Mijn toekomst is een bijzonder project, waar jongeren en ouders hun talent voor fotografie leren ontdekken. Waarbij wij in hun wereld kruipen en door middel van beeld meegenomen worden in hun kijk op de toekomst. In het project doen jongeren en ouders positieve ervaringen op. De deelnemers bouwen aan een gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Veel deelnemers bleken in dit project goede beelddenkers te zijn!

 

Het Project

Ouders en jongeren hebben een fotografiecursus gevolgd en zijn daarna foto’s gaan maken waarin zij hun ideeën over hun toekomst verbeelden. In de cursus hebben zij leren kijken naar beelden en ideeën opgedaan om hun eigen toekomstvisie in beeld vorm te geven. De beste foto’s zijn van 8 tot 30 september tentoongesteld in het Media Café van VondelCS, Vondelpark 3, Amsterdam.

Oordeel van de jury

De voorzitter van de jury, voormalig fotograaf des vaderlands Ahmed Polat, sprak bij de prijsuitreiking de fotografen toe via een filmpje. Hij was onder de indruk van de kwaliteit en gedrevenheid van de meest jonge deelnemers.

Het juryberaad

Impressie van de prijsuitreiking

Met dank aan onze sponsoren!

Blue_CMYK_Open_MB_Co_NL  RB_logo_cmyk logo OvdB kleur

 

 logoavensus  Dienstverleners Groep NClogo-CMYK logo Blokzijl TCL

 

Naamloos   logo helder  Scholten_Payoff_2x_FC