Altra College Zaanstreek
 
 
DIRECT
CONTACT

Altra College Zaanstreek

Altra College Zaanstreek is een school met kleine klassen en veel individuele begeleiding. Op onze vakschool krijg je een nieuwe kans om een mbo 1 of 2 diploma te halen of op een andere manier aan een mooie toekomst te werken.

 

LEES MEER OVER ONS

DIRECT NAAR: aanmelden downloads
 

Ons onderwijs

De vakschool is een opleiding voor jongeren die graag met hun handen werken. Een opleiding waarbij je vooral zelf actief bezig bent. Al vanaf het derde leerjaar ga je op bezoek bij bedrijven en instellingen en krijg je les van echte vakmensen. Ook loop je regelmatig stage. Op Altra College Zaanstreek is een onderbouw en een bovenbouw. Na afronding van de onderbouw kun je kiezen tussen het profiel arbeidsmarkt (toeleiding naar een baan) of het profiel vervolgonderwijs (toeleiding naar een startkwalificatie). Voor het profiel vervolgonderwijs moet je 2F Nederlands en Rekenen kunnen halen.

 

meer over ons onderwijs

Handig om te weten

Agenda

 

22-12-2018 laatste schooldag

van 9.30 tot ongeveer 12.30 uur

 

12-02 t/m 16-02-2018 Toetsweek

25-06 t/m 29-06 2018 Toetsweek

 

Opleidingsniveaus

VMBO

1 t/m 4

MBO 1

MBO 1 en 2

 

Onze leerlingen

De klassen zijn klein, zodat je in alle rust kunt werken en we je goed kunnen begeleiden. Allereerst kijken we samen welke opleiding het beste bij jou past. Kom jij tot je recht in de schoolbanken, leer jij het liefst in de praktijk of is een combinatie van die twee perfect voor jou?

 

Meer over onze leerlingen

Nieuws

7 september 2017

Het schooljaar is weer begonnen

De school gaat weer beginnen, we wensen iedereen een fijn en leerzaam schooljaar toe!
LEES MEER >