Altra College Arkin
 
 
DIRECT
CONTACT

Altra College Arkin

Altra College Arkin is een kleine school met veel individuele begeleiding. Natuurlijk krijg je les, net als op elke andere school. Wat deze school speciaal maakt, is dat we hier echt oog hebben voor jouw prestaties en talent. Vertrouwen geven vinden we ontzettend belangrijk. We blijven in je geloven, ook als het even wat minder goed gaat. Zo versterken we jouw sterke punten en wordt leren weer leuk.

 

LEES MEER OVER ONS

DIRECT NAAR: aanmelden Downloads
 

Ons onderwijs

Je zit in een klas met leerlingen van verschillende leeftijden en verschillende niveaus. Er is altijd een docent aanwezig die ook mentortaken vervult. Docenten zijn bevoegd voor één of meerdere van de volgende vakken: wiskunde, rekenvaardigheden, biologie, Nederlands, Engels, geschiedenis en aardrijkskunde. Nog belangrijker dan de lessen die je volgt, is het vertrouwen dat je hier weer opbouwt. Kenmerkend voor onze aanpak is onze oplossingsgerichte manier van werken. We gaan niet uit van problemen, maar zoeken naar een manier waarop je wél kunt slagen.

 

meer over ons onderwijs

Handig om te weten

Agenda

 

7-09 Eerste schooldag

 

Opleidingsniveaus

VMBO-T t/m VWO

MBO/HBO/WO

Entree arbeid

 

Onze leerlingen

De groep bestaat uit jongeren tussen de 16-22 jaar. Alle leerlingen van Altra College Arkin hebben een verhaal. Ze hebben door diverse persoonlijke problemen vaak al lang niet op school gezeten. We stemmen nauw af met de behandelaars van Arkin, zodat school en de behandeling elkaar versterken. We helpen onze leerlingen met het herstellen van het dag- en nachtritme, weer te vertrouwen in zichzelf en in school. Onze opdracht is om al onze leerlingen ieder jaar weer kleine en grote successen te laten behalen en uiteindelijk uit te zwaaien naar een baan of vervolgonderwijs.

Meer over onze leerlingen

Nieuws

27 maart 2018

Altra College Arkin breidt uit!

We zijn hard bezig met de uitbreiding van onze school. We hebben inmiddels al een tweede lokaal in gebruik genomen. Uiteindelijk zullen we 40 leerlingen in onze school kunnen begeleiden naar vervolgonderwijs of de arbeidsmarkt. Binnenkort vertellen we daar meer over!
LEES MEER >