Bets Frijlingschool
 
 
DIRECT
CONTACT

Bets Frijlingschool

We zijn een kleine speciale basisschool voor speciale kinderen. Ons uitgangspunt? Iedereen heeft talenten. Deze talenten herkennen en verder ontwikkelen, daar gaat het om. Onze leerlingen hebben iets meer begeleiding nodig om hun talent tot bloei te laten komen. Samen met leerlingen en ouders kijken wat hun ontwikkeling in de weg staat en bedenken we hoe we die obstakels kunnen wegwerken. De Bets Frijlingschool biedt een veilige en leuke plek waar onze leerlingen wél tot hun recht komen.

 

LEES MEER OVER ONS

DIRECT NAAR: aanmelden downloads
 

Ons onderwijs

In de klassen is het onderwijs gestructureerd, de manier van werken is altijd hetzelfde. Het rooster staat in elke klas op het rechterbord. De mappen met het werk staan op een plek in de klas waar ze makkelijk te pakken zijn.

meer over ons onderwijs

Handig om te weten

Agenda

 

Het schooljaar is weer begonnen!

 

Extra begeleiding

Bij ons op school stopt het niet bij lesgeven. Samen met Altra jeugd & opvoedhulp bieden we ook extra hulp ter ondersteuning van kind en ouder. Als de (opvoedings)problemen zich ophopen en u er alleen niet meer uitkomt, schakelen we Altra Thuis op School in. Een begeleider brengt de problemen thuis en op school in kaart en werkt samen met u aan een oplossing.

Meer over onze begeleiding

Nieuws

7 september 2017

Het schooljaar is weer begonnen

De school gaat weer beginnen, we wensen iedereen een fijn en leerzaam schooljaar toe!
LEES MEER >