Koppeling College
 
 
DIRECT
CONTACT

Koppeling College

Onze interne school, Koppeling College, maakt onderdeel uit van een uitgebreid dagprogramma met therapie, zorg, onderwijs, vrijetijdsbesteding en sport. We bieden je hier een veilige omgeving waar jij centraal staat. Bij ons krijg je een nieuwe kans om een diploma of (praktijk)certificaten te halen of op een andere manier aan een mooie toekomst te werken.

 

Lees meer over ons

DIRECT NAAR: aanmelden downloads
 

Ons onderwijs

Bij ons volg je onderwijs op maat. De groepen zijn klein, zodat je in alle rust kunt werken. Als je wat meer ondersteuning nodig hebt om weer aan de slag te gaan, krijg je één-op-één les. Je kunt bij ons verschillende soorten onderwijs volgen.

Meer over ons onderwijs

Handig om te weten

Agenda

Opleidingsniveaus

Praktijkonderwijs

Beschermde leeromgeving: meisjesonderwijs

VMBO (basis, kader, gemengd, theoretisch)

HAVO/VWO

MBO

 

Onze leerlingen

Alle leerlingen van de Koppeling hebben een verhaal. Op de Koppeling doet dat verhaal er toe en we houden rekening met dat verhaal. Alle medewerkers van de Koppeling zijn er voor de jongeren; niet alleen de docenten, maar iedereen die op onze school werkt. We luisteren en hebben geduld. We bieden structuur en stellen grenzen. Waar nodig houden we jongeren een spiegel voor. We kijken verder dan alleen naar het gedrag. Vertrouwen geven vinden we ontzettend belangrijk. We blijven in onze leerlingen geloven, ook als het minder goed gaat.

 

Meer over onze leerlingen

Nieuws

7 september 2017

Het schooljaar is weer begonnen

De school gaat weer beginnen, we wensen iedereen een fijn en leerzaam schooljaar toe!
LEES MEER >