Versterken professional


Coaching on the job

De medewerkers van Altra hebben veel kennis en expertise binnen hun vakgebied. Om meer gebruik te maken van elkaars kennis, ervaringen en expertise hebben we Coaching on the Job ontwikkeld.

 

Wat is Coaching on the Job?
Coaching on the Job is een persoonlijke vorm van begeleiding. Het is een manier om vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen. Coaching vindt plaats op de eigen werkplek, tijdens een huisbezoek, bij een overleg op school of wat verder maar relevant is. De coach analyseert de werksituatie en koppelt dit aan de vraag van de gecoachte (coachee). Deze vorm van begeleiding is sterk oplossingsgericht.

Voor Coaching on the Job is het belangrijk om duidelijk verwachtingen uit te spreken, zowel over de samenwerking als het formuleren van de doelen.

 

Waarom Coaching on the Job?

Coaching on the Job kan collega’s helpen om zelfverzekerder te functioneren binnen hun werk, je werk beter in de “vingers” te krijgen en om je bewuster gebruik te laten maken van de kwaliteiten die je hebt om bijvoorbeeld met lastige situaties om te gaan. Kortom een manier om jezelf verder te ontwikkelen binnen je werk.

 

Bij wie kan je terecht voor Coaching on the Job?
Binnen Altra is er een team van 6 Altra medewerkers beschikbaar voor meerdere coachingstrajecten. Voor meer informatie of een oriënterend gesprek, kun je contact met hun opnemen via coachingonthejob@altra.nl of een van hun telefonisch benaderen.

 

Aanmelden
Aanmelden kan via Opleidingen@altra.nl.

 

Coaches

 Marga van Rijen  06-57537621
 Sandra Steur 06-27741395
Piet Alkemade  06-12784444
 Sylvia Elfring  06-20427140
 Ismail Motia   06-12988814
 Hesdy Olieberg    06-20502453