Versterken professional


Gesprekstechnieken: 1. Basiscommunicatie

Deze training is voor medewerkers die het praktijkprogramma volgen om in aanmerking te komen voor SKJ registratie.

Alle mensen communiceren vanaf het moment dat ze geboren worden met hun omgeving. Dwars door alle rangen, standen en culturen heen worden mensen geboren met de mogelijkheid om het ingewikkelde mechanisme dat we communicatie noemen, te herkennen, te interpreteren en hierop te reageren.
Dit betekent dat het niet anders kan dan dat er een aantal wetmatigheden aan ten grondslag liggen. Deze wetmatigheden zijn onderzocht en beschreven en vormen de elementen voor een gezonde en prettige communicatie zoals mensen die met elkaar op volkomen natuurlijke wijze gestalte geven.
In de ontwikkeling als mens zitten deze elementen op vanzelfsprekende wijze verweven. Dit is wat we basiscommunicatie noemen, omdat ieder mens in de basis hiermee uitgerust is.
In de training komen deze elementen als de bouwstenen van interactie aan de orde en oefenen de deelnemers hiermee, om te ervaren hoe de ene steen echt aansluit op de volgende, dat het ene element voortbouwt op het andere en dat zo een doorgaande communicatie reeks tot stand komt.

 

NB.

Het gebruik van basiscommunicatie is een van de belangrijke onderdelen van de opleiding Video-hometraining. Deel 1 van het drieluik Gesprekstechnieken wordt deze keer gecombineerd met de start van de opleiding VHT.

 

 

Ja

  DATUM TIJD LOCATIE SLUITING
INSCHRIJVING
PLAATSEN OVER
Gesprekstechnieken: 1. Basiscommunicatie Tycho Vecht
  05-11-2020 9:30 - 13:00 Rode Kruisstraat 32 lokaal -0.07   9