Versterken professional


Training ATOS/Salto – Positionering op school als specialistische gezinsbegeleider

Jezelf positioneren als ambulant hulpverlener op een school kan soms knap lastig zijn. Soms ben je de enige afgezant van Altra en als je meerdere scholen hebt ben je ook nog eens bezig op meerdere scholen te netwerken. Vervolgens krijg je te maken met de vraag van de cliënt, die anders kan zijn dan de vraag van diens ouders. Vanuit de school zijn ook ideeën en verwachtingen en vanuit Altra heb je te maken met ‘productie’ en ‘beroepsethiek.’ Dit uitdagende schaakspel kan in sommige gevallen behoorlijk ingewikkeld worden. Vanuit Altra organiseren we hiervoor deze training, gericht op de ambulant hulpverlener. Of je nu nieuw bent of al jaren in dienst, dat maakt niet uit. Doe je geen ATOS of Salto? Ook dat is geen vereiste. Elke school of externe werkplek is weer anders. Dus wil je verheldering, verdieping of zoek je wat meer houvast? Schrijf je in.

 

De inhoud van de training stemmen we af naar de vraag van de mensen die zich inschrijven. De eerste dag doorlopen we alles grofweg en dan kiezen we gezamenlijk waar we meer aandacht aan willen besteden. Geen vaststaand programma dus #agile-learning

 

De training bestaat uit twee dagen. Op de eerste trainingsdag spreken we met de aanwezigen de inhoud van de vervolgdag af  die op16 april 2020 (zelfde tijd en locatie) plaatsvindt. Neem zelf je boterhammen mee. Op het moment doorlopen we het accreditatieproces bij het SKJ, dus over het aantal punten kunnen we nog niets zeggen.

 

Ja

  DATUM TIJD LOCATIE SLUITING
INSCHRIJVING
PLAATSEN OVER