terug naar werken bij

Over werken bij altra

Zoek jij een inspirerende baan bij een bevlogen organisatie? Dan zit je hier goed! Altra zoekt regelmatig nieuwe medewerkers. Onze cliënten en leerlingen hebben – voor korte of langere tijd – iemand nodig die hen bijstaat, met hen meedenkt. Altra gelooft in haar cliënten en leerlingen. We zijn ervan overtuigd dat in hen veel kracht schuilt, meer dan ze misschien zelf denken. Die kracht naar boven halen en op een positieve manier inzetten, dat is de zoektocht die we samen met ouders en kind aangaan. Je maakt jezelf zo snel mogelijk overbodig, want het doel is dat het gezin zelf weer verder kan.

 

Altra werkt op het snijvlak van jeugd & opvoedhulp en onderwijs. Wat dat inhoudt?

  • Als hulpverlener richt je je aandacht niet alleen op het kind of alleen op de ouders, maar kijkt naar het grotere geheel. Een kind of een jongere leeft en ontwikkelt zich niet alleen thuis. Daarom betrekken we altijd ook de school en het netwerk bij onze ondersteuning.
  • Als leerkracht richt je je aandacht niet alleen op kennisoverdracht. Je kijkt ook naar wat de leerling in de weg staat om zich goed te ontwikkelen. Je hebt oog voor de steun die de leerling en de ouders nodig hebben om weer beter te kunnen functioneren.

 

Wij bieden aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij hebben onze medewerkers veel te bieden, zoals:

  • Werken binnen een unieke organisatie met aanbod van zowel onderwijs als jeugdhulp;
  • Leuke en inspirerend collega’s
  • Een open en informele cultuur
  • Een dynamische werkomgeving
  • Een interessante en uitdagende doelgroep
  • En veel ontwikkelmogelijkheden

 

Ontwikkelmogelijkheden

Binnen Altra is er continu aandacht en ruimte voor ontwikkeling. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en scholen. Je bent als professional zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling. Welke kant je opgaat, hangt af van je ambities. Wil je een specialist worden in je vak of heb je behoefte aan meer verdieping? Altra biedt veel opleidingsmogelijkheden voor haar medewerkers. Je kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod aan cursussen en trainingen. Bekijk ze hier.