terug naar werken bij

 

 

Jobalert
Zit jouw droombaan er nu nog niet bij? Abonneer je op onze Jobalert, dan mis je hem niet!

 

Of bekijk de vacatures van onze partners De OpvoedpoliHorizon en De Nieuwe Kans.

schrijf je in bij jobalert >

Vacatures stage

Natuurlijk leer je veel op school en op de universiteit. Maar hoe pas je alle kennis toe in de praktijk? Dat is de uitdaging. Altra gaat die uitdaging jaarlijks aan met vele stagiairs, in allerlei functies. Dus is alleen maar met je neus in de boeken zitten niks voor jou en wil je ervaring op doen hoe het er in de praktijk aan toe gaat? Ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame maar vooral leuke stageplaats? Neem dan een kijkje bij onze openstaande stages!

 

Voor wie?

Om in aanmerking te komen voor een stage moet je (minimaal) een HBO opleiding volgen. We bieden helaas geen MBO stages aan.

 

Wanneer solliciteren?

Ben jij op zoek naar een uitdagende, leerzame maar vooral leuke stageplaats? Studenten kunnen in de periode dat we stageplaatsen hebben opengesteld op functies reageren. Vanzelfsprekend ben je zelf verantwoordelijk om te checken of een stage-aanvraag overeenkomt met de eisen die vanuit je opleiding worden gesteld.

 

Hoe?

Een sollicitatie bevat een motivatie, CV en stage-referentienummer. Let op: alleen tijdig ontvangen en volledige sollicitaties op een concrete stagemogelijkheid, kunnen in behandeling genomen worden.

Open sollicitaties kunnen, vanwege het grote aanbod, helaas niet in behandeling worden genomen.

 

Onderzoekstage

Altra heeft naast praktijk gerichte stages, ook ieder jaar plaats voor een aantal onderzoekstudenten. Studenten kunnen in september of in januari starten. Studenten die hier interesse in hebben kunnen een korte motivatiebrief, CV en eventuele onderzoekideeën of interesses mailen naar onderzoek@altra.nl. Na ontvangst van je e-mail krijg je een ontvangstbevestiging waarmee je op de lijst met geïnteresseerden komt. Let op, dit is nog geen garantie voor een onderzoekplek! Begin november (voor start in januari) en begin juli (start in september) bespreken wij alle binnengekomen e-mails en informeren wij je of je onderzoek kan doen en zo ja, op welk thema dit onderzoek zich richt (eigen thema of door Altra vastgesteld). Daarna wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsafspraak waarin we samen verdere afspraken maken.

 

Wil jij weten hoe het is om stage te lopen bij Altra?

Wil jij een beter beeld krijgen van hoe het nou echt is om stage te lopen bij Altra? Lees hier dan verhalen en ervaringen van stagiaires die je voorgingen.

 

    Er zijn op dit moment geen vacatures bij stage. Kijk bij een andere categorie of daar iets voor jou bijzit!